Anmäl ditt evenemang till Gastronomy Week 25-28 april här!

Exempel på Evenemang

En morot är inte bara en morot.

Kom och lär dig allt om morotens konster - vi bjuder in till en härlig dag där du får lärdom & guidning om denna fantastiska grönsak, allt från sådd till skörd!

Dessutom så har vi bjudit in den kända bagaren Sébastien Boudet som bakat inspirerande bakverk som dukas upp på gården.

 

 

Plats: Morotsgården i Källunge

Datum: 27 samt 28 april.

Tid: 11:00 till 16:00 är gården öppen, dropp in.

Kostnad: 195kr för både guidning samt bakverks buffé med kaffe.

Kontakt: Sune Morot 070-123 456 . Mail Morot@sune.se

 

 

 

Spanska viner & gotländska delikatesser!

Restaurang Humlegården bjuder in till en magisk kväll med mat & vin. Vinmakarna Ruben & Ruben kommer på besök och med sig har de filtrerade viner, en massa osanningar och ni får en kväll full av information om den spanska druvan. Våra kockar har givetvis satt ihop en passande meny till vinerna - hela sju rätter!

Det kommer bli ett spännande möte mellan gotländska råvaror med spanska rythmer - en kväll fylld av värme & smaker du aldrig trodde kunde kombineras.

Välkomna att boka din plats, denna kväll är begränsad till 20 platser, så ta med dina vänner på en oförglömlig afton!

 

Plats: Restaurang Humlegården

Datum: 28 april

Tid: 19:00

Kostnad 1295kr/pp

Bokning: Humlans Gård  070-123 456  Humlan@gård.se