Förrätt - Halstrad Covrè från Stafva gård på salladsbädd
Varmrätt - Galette med Färskost, Gotländsk rökt lammfiol, äpplen och pepparrot.
Desser - Saffranscrepe med Salmbärssylt och vispgrädde
Dryckespaket finns att köpa till för 249kr / 109kr (alkoholfritt)
Med vänlig hälsning
Creperiet
Hemsida: www.creperielogi.se
Bokas på: 073-087 05 06
Förrätt Höstsoppa med nybakat bröd, salami och brie, Varmrätt Lammsmäcka på kött ifrån Norrgårde lamm med gotlands godaste potatis ifrån Tollby Gård. Serveras med en krämig svampsås på trattkantareller som vi nogrant plockat själva i dom gotländska skogarna.
Eller Kåldolmar på kött ifrån Smak av Gotland med gräddsås och potatis. Dessert Saffranspankaka med grädde och våran egen kokta salmbärsylt.
Pris 225 kr
Hemsida: www.kattlunds.se
Bokas på telefon: 0498 – 48 60 07
Vi tar med vår tryffelhund och visar tryffeljakt. Samtidigt berättar vi om tryffeln på Gotland och i världen, och om hur man bäst använder tryffel i matlagningen.
Vi avslutar med provsmakning av några olika tryffelprodukter från Tryffel of Sweden.
Pris: 250 kr per person
Tider: 3/10, 4/10, 5/10 och 6/10 kl 14.00 - 15.30
Plats: Östergarn Sande 415
Boka: info@tryffelofsweden.se eller 070-665 25 84
Välkommen önskar Olof Thomsson och Susanne Welin-Berger
Stafva Covré chaud; Stafva Covré, gulbeta, surdegsbröd, hasselnötter, saffranshonung 145kr
Boeuf Carpaccio; Nöt Sigulds Gård, ostcrème Stafva Sandra, syltade rönnbär, kajplöksmajjo, picklad lök 155kr
VARMRÄTTER
Porc confit; Fläsksida från Havor Gård, crème double, grönkål, gulbeta, champagnesky, friterad kulpotatis 225 kr
Agneau; Gotländsk lammrostbiff, jordärtskocka, morot, portvinssky, potatispuré 265 kr
Végétarien; Gotlandslinser, friterad kikärtsboll, betor, kål, morot, jordärtskocka 215kr
DESSERTER 115kr
Compote pomme; Äpplekompott, vit chokladkladdkaka, havreGlace; Saffransglas på yoghurt från Puttersjaus gård, salmbär, flarn
Bokas på 0498-215080